Kasım Ataması ve Şubat Ataması Bakan Yılmaz'a Soruldu

Kasım Ataması ve Şubat Ataması Bakan Yılmaz'a Soruldu

Kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanlığı'nın Şubat öncesi ek ataması ve Şubat ataması ile kontenjan sayısı Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) milletvekili Ceyhun İrgil tarafından Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a soruldu.

Kamuajans.com - Kendisine yöneltilen soru üzerine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ne cevap verdi.

25.11.2016 TBMM GENEL KURUL ŞUBAT ATAMASI YAPILACAK MI?

CEYHUN İRGİL (Bursa) - Sayın Başkanım, teşekkür ederim. 

Sayın Bakanım, iyi sabahlar. 

Dün aslında sormuştum bu soruları ama siz değil de başka bir bakan olunca doğal olarak sorulara hiç yanıt vermedi. 

Benim çok somut birkaç sorum var özellikle bu şubat atamasıyla ilgili çünkü toplumun sorusu bu, onlar adına yansıtıyorum; binlerce soru geliyor bu konuda. Net olarak öğrenmek istiyoruz: Şubat ayında atama olacak mı? Bu kadar. 

Daha önce söz verildiği gibi şubat ayına kadar, atama yapılacaksa, ek atama var mı? Yapılmayacaksa şubat ayındaki atamanın sayısı ne kadar olacak? Önünde bir engel varsa -Maliye gibi, olabilir- bu atama yapılmayacaksa insanlar bunu açık ve net olarak öğrenmek istiyor çünkü topluma bu açıklanmalı. İnsanların umutları ve çaresizliği suistimal edilmemeli çünkü bu insanlar ona göre planlarını yapmak istiyorlar, ona göre hayatlarını kurmak istiyorlar, ona göre evliliklerini planlamak istiyorlar, ona göre belki başka işe girmek istiyorlar.

Mebpersonel.com / Özel Haber 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.