İdealist Öğretmenler Mayıs Mülakatına 10 Bin Ek Atama Bekleniyor

İdealist Öğretmenler Mayıs Mülakatına 10 Bin Ek Atama Bekleniyor

KamuAjans.Com-2017 Mayıs mülakatina 10 bin ek atama müjdesi için öğretmen adayları hız kesmeden mücadeleye devam ediyor. Bildiğiniz üzere nisan ayında televizyon programına katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ağustos ayında Ek 10 bin öğretmen ataması daha yapacaklarını açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı da bu haberi doğruladı ve yaptığı bütün mitinglerde bu konuyu vurgulayarak ağustos ayında Ek 10 bin öğretmen ataması yapılacağını belirtti. Verilen sözlerin atama duyurusuna dönüşmesi için aylardır mücadele veren Öğretmen adaylari gün geçtikçe sosyal medya üzerinde çığ gibi büyüyor.

Ancak milli eğitim bakanlığı hâlâ söz verilen 10 bin ek atamayi gündeme taşımıyor. Bu belirsizlik Öğretmen adaylarını umutsuzluğa kapılmasına neden olmaktadır.Oysa ülkenin her yerinde görev yapmaya hazır olan idealist Öğretmenler bir an önce yetkililerin seslerini duymasını ve 10 ek atama duyurusunun yapılmasını istiyor. 


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.