Dershane Öğretmenleri Zilin Çalmasını Bekliyor

Dershane Öğretmenleri Zilin Çalmasını Bekliyor

KamuAjans.Com-Şubat ayında gerçekleşecek olan muhtemel öğretmen atamaları öncesi dershane öğretmenlerinden atak geldi.Şubat ayında gerçekleşecek olan öğretmen atamalarında pay sahibi olmak isteyen dershane öğretmenleri bu taleplerini sosyal medyada gündeme getirdi.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2017 yılında yapılacak kamu personel alımları ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.Ayrıca Müezzinoğlu, toplam kadronun yaklaşık olarak yarısının MEB'e ayrıldığını açıkladı. Yani Bakan'ın açıklamasına göre 2017 yılında yaklaşım 30 bin öğretmen ataması yapılacağı ortaya çıkmıştı.

Yapılacak 30 bbin öğretmen atamasından kendilerine kontenjan ayrılmasını bekleyen dershane öğretmenleri ders zilinin artık dershane öğretmenleri için çalmasını talep ediyor.

Dershanelerin kapatılması sonrasında binlerce öğretmen atanmayı beklediği biliniyor.Dershanelerin kapatılması sonrası öğretmenlerin mağdur edilmeyeceğini açıklayan hükümete sözünü hatırlatan dershane öğretmenleri Şubatta atama bekliyor.

İşte Dershane Öğretmenlerin Talebi

DershÖğr ZilÇalsınArtık bence çalmasın

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.