Dershane Öğretmenleri KHK Bekliyor

Dershane Öğretmenleri KHK Bekliyor

KamuAjans.Com-Eğitimin en önemli sorunlarından biri olan ve yaşanan son gelişmeler sonucunda terör örgütlerinin aracı haline gelen dershaneler alınan karar doğrultusunda kapatılması yönünde karar verilmişti.Verilen bu karar sonrası dershanelerde çalışan binlerce öğretmenin mağdur olmayacağı yönünde açıklamalar gelmişti.

Dershane öğretmenleri için yeni bir atama gelebileceğini daha önce haberimizde açıklamıştık. Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), bilindiği üzere 5000 sözleşmeli dershane öğretmenleri için duyuruya çıkmıştı. Bu beş bin olan kontenjanın büyük kısmı dolmasına rağmen yine bazı branşlarda boş kontenjan vardı.Yeni çıkarılacak bir KHK ile tekrar atanmak için gözünü çıkacak yeni KHK'ya dikti.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın öğretmen atamaları hakkında yaptığı açıklama sonrası atanmayı bekleyen yüzbinlerce öğretmen adayında hareketlilik başladı.Başta dershanelerin kapanması sonrası boşta kalan öğretmenler olmak üzere bir çok branş öğretmeni 20 bin kontenjandan pay almak için bekliyor.

Dershane öğretmenlerinin beklediği KHK çıkacak mı? Dershane öğretmenleri atanmayı bekliyor.

6yılŞartıTutuyor mülakata girdik Fetöcü değiliz terörist değiliz DershÖğr KhkBekliyor söz verdiniz atama bekliyoruz @hmzaydg @Yusuf__Tekin

DershÖğr KhkBekliyor şu dershane öğretmenlerine de ayarım. Bedavaya konmak için fırsat kollayan sırtlanlar gibi

DershÖğr KhkBekliyor çok beklersiniz çoook, bir kere olur o iş.

Gidin emeğinizle atanın kul hakkı yemeyin, hak hukuk anlatacaksınız bir de.



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.