Başbakan Binali Yıldırım'dan Atama Bekleyen Öğretmenlere Müjde!

Başbakan Binali Yıldırım'dan Atama Bekleyen Öğretmenlere Müjde!

Kamuajans.com - Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Grup Toplantısında çeşitli açıklamalar yaptı. Başbakan Yıldırım açıklamalarında MEB 20 bin 127 öğretmen atamasına da değindi.

Kamuajans.com - Başbakan Yıldırım açıklamalarında 20 bin öğretmen atamasının Mart ayında yapılacağını ifade etti. Başbakan Binali Yıldırım açıklamasında ''2016'nın sonunda aldığımız kararlar etkisini göstermeye başladı. Yukarı çıktığında yaygara yapanlar aşağı doğru inince sus pus. Biliyorsunuz istihdam seferberliğini başlattık. 2017 yılı istihdamda seferberlik yılı olacak. Hükümet olarak destek adımlarımızı atıyoruz. Vergi kolaylığı, işletmelerin finansmana erişimi gibi kolaylıklar getirdik.'' dedi.

Yıldırım, ''İşletmelere verdiğimiz destekleri artırarak bir pakette topladık. İşveren sigorta primi desteğine, enerji desteğine kadar birçok uygulamayı hayata geçirdik. Şimdi de KOBİ'lerimize nakit ihtiyacı olan kredi garanti fonu teminat vermek suretiyle kredi kullandırılacak. Mobilya'daki KDV oranını düşürdük. Bu uygulamalar sonrasında ilk andan itibaren alışverişte bereket oldu.'' dedi.


ATAMA BEKLEYEN ÖĞRETMENLERE MÜJDE

Son olarak öğretmen adaylarına müjdemizi veriyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin 127 öğretmenin atamasını Mart ayında yapmaya karar verdik. Mart ayında işlemler başlıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.