2017 KPSS İle 10 Bin Atama Sözü Gündeme Oturdu

2017 KPSS İle 10 Bin Atama Sözü Gündeme Oturdu

KamuAjans.Com – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2017 Mart ayındaki sözünü hatırlatan öğretmen adayları, 2017 KPSS ile bu sözü edilen 10 bin öğretmen atamasının yapılmasını talep ederek konuyu gündeme taşıdılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2017 Mart ayındaki sözünü hatırlatan öğretmen adayları, 2017 KPSS ile bu sözü edilen 10 bin öğretmen atamasının yapılmasını talep ederek konuyu gündeme taşıdılar. Referndum öncesinde Cumhurbaşkanı Sn Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir toplantıda atama bekleyen öğretmenler için de yeni atamaların müjdesini vermişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 Mart 2017'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Öğretmen Atamaları Açıklaması. Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmen atamaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. 20 bin öğretmen alımı yapılacağını hatırlatan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, "Buna ilave olarak Ağustos ayından sonra 10 bin atama daha yapılacak" demişti.

Cumhurbaşkanı Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın bu sözlerini hatırlatan öğretmen adayları dün akşam sosyal medyada başlattıkları bir tag ile seslerini yetkililere duyurmaya çalıştı. Sosyal medya paylaşım platformu twitter üzerinden açtıkları #CbninSözü10BinAtama hastagine kısa zamanda onbinlerce tweet atılarak, trend topic oldu. Ve Twitter TT listesinde 1. sıraya kadar yükseldi.

*#CbninSözü10BinAtama hastagine atılan tweetlerden bazıları şöyle:


*#CbninSözü10BinAtama

Sn Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan 2017 Mart'ta atamalarla ilgili:

"Ağustos’tan sonra buna bir 10 bin daha ilave edeceğiz" demişti.

2017 KPSS ile 20 bin atama harici bu atamanın da yapılmasını talep ediyoruz.

mebpersonel 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.