10 Bin Öğretmen Atama Sözünün Tutulması Bu Kadar Mı Zor?

10 Bin Öğretmen Atama Sözünün Tutulması Bu Kadar Mı Zor?

KamuAjans.Com-Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk yetkililere seslenerek verilen 10 bin öğretmen atama sözünü tutmak bu kadar mı zor? dedi.

Verilen 10 bin öğretmen atama sözünü tutmak bu kadar mı zor? Yahu günlerdir bu gençlerin feryadını hiç bir yetkili duymaz mı? Koca bir ayıp! 

Sn Cumhurbaşkanı referandum öncesindeki Ağustos'ta 10 bin atama olacağını ifade etmişti. Maliye veMEB bu sözün yerine gelmesini sağlamalıdır. Eğitim öğretim başladı yine onbinlerce ücretli öğretmen görevlendirildi, yetkililer çıkmışöğretmen ihtiyacımız yok diye kamuoyunu aldatıyor.

2 yıllık, alanı ile hiç bir ilgisi olmayan, pedegojik formasyonu bulunmayan, öğretmenlik mesleği ile hiç tanışmamış insanlarla bu iş olur mu? Öğretmenlik mesleği dışındaki insanlarla eğitim öğretim faaliyetini yürütürsen tabi ki öğretmen ihtiyacın olmaz ama buna da eğitim denmez. Bu gençlerin haklı feryadını artık birileri duysun, bu sözü verdiyseniz tutun ve devleti verdiği sözü tutmaz bir konuma düşürmeyin. Yazıktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.