Cumhurbaşkanından Ek Atama Talebine Cevap

Cumhurbaşkanından Ek Atama Talebine Cevap

Kamuajans.com - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, atama bekleyen öğretmenlerin ek atama talebine cevap verdi. Böylece atama bekleyen öğretmenlerin bekleyişi sona erdi.

Kamuajans.com - Seçim çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir vatandaşın öğretmen atamalarına ilişkin seslendiğini gördü.

Burada öğretmen atamalarıyla ilgili gerekli her türlü adımın atıldığını, boş hayal verilemeyeceğini söyleyen Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 'Herkesi alacağız' şeklinde açıklamaları olduğunu söyleyerek "Çünkü Kılıçdaroğlu ne kadar varsa gelsin alırım diyor. Biz sadece alabileceğimizi söylüyoruz. Şu anda 20 Bin Öğretmen Daha Alacağız Biz Türkiye'yi hedeflerine ulaştırmanın hayalini kuruyoruz. Biz ülkemizi muassır medeniyetlerin seviyesinin üzerine çıkarmanın tasasını yaşıyoruz. 80 milyona hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz." dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.