Atama Bekleyen Öğretmenler Sosyal Medyada Buluşuyor

Atama Bekleyen Öğretmenler Sosyal Medyada Buluşuyor

Kamuajans.Com – Milli Eğitim Bakanlığı 2018 yılında 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması başvuruları geçen ay almıştı. Branş dağılımlarıda açıklanan 2018 Mart atamasında branş dağılımlarıda belli oldu.

 Milli Eğitim Bakanlığı Mart 2018 yılında ataması yapılacak 20 bin öğretmen için başvuruları Mart ayının ilk haftasında tamamlanmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen 20 bin öğretmen kontenjanına karşılık son verilere göre 430 bin öğretmen adayı atanmak için beklerken atama bekleyen öğretmenler ek atama için direnmeye devam ediyor.

Sosyal medyayı en iyi kullanan kesimler arasında yer alan atama bekleyen öğretmenler bu akşam düzenleyecekleri sosyal medya etkinliği ile Milli Eğitim Bakanlığı'na ek atama için talepte bulunacak. Saat 21.00'da ilk hashtag paylaşımı ile fitili ateşleyecek atama bekleyen öğretmenler Milli Eğitim Bakanlığı'nda n gelecek müjdeli haberi beklemeye koyulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.