25 Bin Öğretmen Ataması İlanı Bekleniyor

25 Bin Öğretmen Ataması İlanı Bekleniyor

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Şubat ayında duyuruya çıkması beklenen 25 bin öğretmen ataması konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Kamuajans.com - 25 bin öğretmen atamasının ilanının beklediğini Şubat'ın sonuna gelindiğini belirten Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, genç öğretmenlerin mülakat endişesi konusunda henüz bir açıklama yapılmadığını ifade etti.<br />

<br />

Kendisine söylenen ancak hala açıklanmayan yöntemin hayata geçmesini dileyen İsmail Koncuk, alınterine saygının esas olması gerektiğini vurguladı.

<br />

Sözleşmeli öğretmenin, 4B'li memurun, İHS'nin, vekil ebenin, hemşirenin, 5393 sayılı yasa vb tüm uygulamaların kamuda adeta habis bir ur gibi olduğunu söyleyen İsmail Koncuk, bu istihdam türlerinin taşeron sistem gibi çöpe atılmaması gerektiğini, Bakan Sarıeroğlu'nun dediği gibi bir çılgınlık da bu alanda yapılması gerektiğini doğrusunun 4A olduğunu sözlerine ekledi.<br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.