Yurt Başvuruları İçin Açıklama

Yurt Başvuruları İçin Açıklama

Kamuajans.com - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 14 Ağustos'ta başlayan ve bu gece saat 12'ye kadar devam edecek olan yurt başvuruları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kamuajans.com - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ''şuana kadar 360 bin öğrencimiz yurt için başvuruda bulundu. Bu akşam sonuna kadar bu sayının 380 bine yükselmesini bekliyoruz. Onun için hazırlıklarımızı yaptık. Kredi Yurtlar Kurumu teşkilatımızla beraber öğrencilerimizi bekliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim döneminde üniversitelerimizde Kredi Yurtlar Kurumu'nun 611 bin yatak kapasitesi olarak hazırız. Tabi bunun 400 binini daha önce yerleştirdiğimiz, okullara devam eden öğrencilerimiz. Yeni dönemde de 220 bin civarında öğrencilerimizi yurtlarımıza alacağız. Bu değerlendirme yapılırken de 11 ayrı kritere bakılıyor. Kayıtlarla beraber bunu süratli bir şekilde gerçekleştireceğiz." dedi.<br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - Özel Haber 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.