YÖK Başkanı Saraç'tan 2. YÖKDİL Başvuruları Açıklaması

YÖK Başkanı Saraç'tan 2. YÖKDİL Başvuruları Açıklaması

Kamuajans.com - YÖK Başkanı Yekta Saraç, 2. YÖKDİL sınavının başvuru tarihlerine ilişkin kişisel twitter hesabı üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

Kamuajans.com - YÖK Başkanı Prof.Dr. M.A.Yekta Saraç twitterdan yaptığı açıklamada ''Değerli arkadaşlar, bildiğiniz üzere sizlerden gelen talepler üzerine 2.YÖKDİL Sınavının 09 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilmesine, ve İngilizce'ye ek olarak "Arapça, Almanca ve Fransızca" dillerinde de yapılmasına karar vermiştik. 09 Temmuz'da gerçekleştireceğimiz 2.YÖKDİL Sınavının başvuruları 30 Mayıs - 09 Haziran 2017 tarihleri arasında alınacaktır. 2.YÖKDİL Sınavı ilk kez İngilizce'ye ek olarak "Arapça, Almanca ve Fransızca" dillerinde de yapılacaktır. Akademinin onlarca yıldır talebi ve beklentisi olan, "alana özgü" tek dil sınavı niteliğindeki YÖKDİL'in ikincisini gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Öğrenci ve akademisyen dostu “Yeni YÖK” olarak, gerçekleştireceğimiz 2.YÖKDİL Sınavının akademimize hayırlı olmasını dileriz.'' dedi.

KamuAjans.com - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.