Öğrencilerin Formasyon Sorunu Çözülecek Mi?

Öğrencilerin Formasyon Sorunu Çözülecek Mi?

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, üniversitedeki formasyon eğitimi kontenjanının arttırılmasını isteyen öğrencilerle bir araya gelerek, konunun çözüme kavuşturulması için söz verdi.

Rektör Polat, üniversitedeki formasyon eğitimi kontenjanın arttırılması talebiyle eylem yapan ve konuyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle görüşen öğrencileri, rektörlük toplantı salonunda ağırladı.

Öğrencilerin sorunlarını dinleyen Polat, sorunun kısa sürede çözüleceğini kaydetti. Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 300 öğrencinin formasyon sorunu yaşadığını söyledi.

Bazı konuların kendilerini aştığını dile getiren Polat, "Bunun bizimle ilgili olan kısmını çözdük. Milli Eğitim ile ilgili olan kısmını da onların verdiği sözler çerçevesinde en kısa sürede çözeceğiz. Öğrencilerimizin problemi kalmayacak. Hepsi formasyonun sahibi olacak." diye konuştu. 

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.