KYK'dan Beslenme ve Barınma Yardımı Duyurusu

KYK'dan Beslenme ve Barınma Yardımı Duyurusu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından beslenme ve barınma yardımı duyurusu yayınlandı.

T.C. 

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI 

YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU 

GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURULUR  

       

Vergi muafiyeti tanınan vakıf ve kamu yararına çalışan derneklere ait yükseköğrenim yurtlarında barınan öğrencilere 2018-2019 öğretim yılında, Kurum bütçesine konulacak ödenekler ve Maliye Bakanlığınca belirlenen bütçe ile sınırlı olmak ve Kurum yurtlarında barınan öğrencilere verilen beslenme ve barınma yardımını geçmemek üzere beslenme ve barınma yardımı yapılacaktır. 

Bu hususta vergi muafiyeti tanınan vakıf ve kamu yararına çalışan derneklerin, söz konusu beslenme ve barınma yardımından yararlanabilmeleri için Kurumumuza başvurmaları gerekmektedir.   

Başvuruya ilişkin ayrıntılı bilgi 26-28 Eylül 2018 tarihleri arasında kyk.gsb.gov.tr adresinde yayınlanacaktır. Başvurular 26-28 Eylül 2018 tarihleri arasında aynı adreste bildirilen il müdürlüklerine yapılacaktır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.