2019 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavına İlişkin Duyuru

2019 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavına İlişkin Duyuru

Söz konusu uygulama, 23 Mart 2019 tarihinde düzenlenecek olan Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavını da kapsayacaktır.

A​​nadolu Üniversitesi Senatosunun Onayıyla  18/03/2019 tarihinde yürürlüğe giren yeni “Merkezi Sınav Yönergesi" uyarınca adayların merkezi sınavlarına girebilmeleri için yanlarında bulundurmaları gereken belgelerden biri olan “Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi"nin kapsamı genişletilerek, “Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinli ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi" şeklinde güncellenmiştir.​

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.