Ufak Tefek Cinayetler Neden Bitti? Dizinin Final Bölümünde Neler Oldu? Oya: Öldürdüm Onu!

Ufak Tefek Cinayetler Neden Bitti? Dizinin Final Bölümünde Neler Oldu? Oya: Öldürdüm Onu!

Ufak Tefek Cinayetler 11 Aralık Salı akşamı 45. bölümü ile ekranlara veda etti. Dizi severleri oldukça üzen final bölümünde; Oya büyük bir itirafta bulunuyor. Her bölümde olduğu gibi final bölümünde de dizide büyük bir heyecan yaşanıyor. Fakat takipçileri, mutlu son beklerken, beklentilerini karşılamayan final, tepkilere neden oldu.

Dizinin final bölümünde; Sarmaşık yine çok hareketli ve bir o kadar da tehlikeli. Bir yanda düğün hazırlıkları, bir yanda öldürme planları! Bakalım bu kez emeline ulaşan hangi taraf olacak? Şebnem, Merve'yle Kerim'in arasına kara kedi gibi giriyor ama sonunda aşk bir şekilde yolunu buluyor. Düğün hazırlıkları içinde olan Burcu'yla Emre'yi ise bambaşka sürprizler bekliyor. Burcu Arzu'nun katili olarak tutklanıyor. Oya'nın ise kendisine saldıran Şebnem Aksak'ı öldürdüğü ortaya çıktı.

Ufak Tefek Cinayetler 45. bölüm final fragmanı ile nefes kesti. Final yapacak olması dizi severleri oldukça üzerken, saklı kalan, merak edilen tüm olayların netlik kazanması umut ediliyor. Final fragmanına Oya'nın sözleri damga vuruyor. Oya, katil olduğunu ayan beyan itiraf ediyor. Dizi final bölümü ile perşembe akşamı sizlerle.

Yeni final fragmanında; Bazı insanların hayatları hep yolunda görünür. Pembe beyaz tatlı bir hikayenin içindelerdir her zaman… Ama yalandır bu o güzel bahçenin altı kurtlarla doludur hep! Arkalarında Ufak Tefek cinayetlerinden kalma bir mezarlık yatar. Öldürdüm Onu! sözleri yine oldukça heyecanlı bir bölümün ekranalara geleceği sinyalini verdi.

Aksiyon ve heyecan dolu dizi final bölümü ile gelmeye hazırlanıyor. Final bölümünde sürpriz gelişmeler dizi severleri bekliyor. Dizi oyuncuları final sahnesi için hazırlanırken son hatıra fotoğraflarını da paylaşmayı ihmal etmiyor. Ufak Tefek Cinayetler 45. bölüm fragmanı beklenirken, salı akşamı yeni bölümü ile ekranlara veda ediyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde şok eden gelişmeler yaşandı. Mila'nın velayeti Merve ve Serhan arasında büyük bir savaşa neden oldu. Kerim ve Merve'nin birbirine desteği devam ederken, Merve'nin Kerim'i korumak adına atacağı adım merak konusu oldu. Yeni bölümden kareler içeren 45. bölüm fragmanın sorgusu hız kesmeden gerçekleştiriliyor.

Son bölümde; Merve ve Serhan arasında boşanma savaşı başlıyor! Herkes tarafını seçiyor. İhanet edenler, sözünden dönenler, son anda delikanlılık edenler... Fakat asıl kararı Merve verecek. Kerim, aşkı için ateşe atladı ve onu ancak Merve kurtarabilir. Kerim’i kurtarırsa Mila’nın velayetini kaybeder. Ne karar vermeli? Oya da benzer durumda. Prensipleriyle aşkı arasında kalıyor. 

Son zamanlar reytinglerde düşüş yaşayan diziden kötü haber geldi. Hayranlarını oldukça üzen final ne zaman yapılacak? Elde edilen gelişmeler ışığında, izlenme oranları düşüşe geçen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 45.haftasında ekranlara veda edeceğinin bilgisine ulaşıldı.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Eski Bölümlerde Yaşananlar

Serkan ve Merve velayet davasında ortak bir karar vermekte zorlanıyor. Ufak Tefek Cinayetler adlı dizi ekran serüvenini bitirme kararı alarak final yapacağı duyurdu. Dizinin 2 bölüm sonra ekranlara veda edeceğinin bilgisine ulaşıldı.

Son bölümde, Pelin ve Taylan hakkında soruşturma açılıyor. Emre, Pelin'i aklamak için çabalarken, Kerim ve Serhan arasında gergin anlar yaşanıyor. Şebnem'in gelişi Sarmaşık'ta dengeleri alt üst ediyor. Geçtiğimiz sezona damga vuran fakat bu sezon reytinglerde düşüş yaşayan dizi bitiyor mu? Sevilen dizi bu hafta yayınlanan yeni bölümü ile reytinglerde 20. sırada yer almıştı. Hızlı düşüşün ardından sevilen diziden final haberleri de gelmeye başladı. 

Her bölümü ile fırtınalar estiren Ufak Tefek Cinayetler dizisi Star TV'nin en iddialı ve çok konuşulan yapımları arasında. Usta oyuncu kadrosu ile her hafta reyting listelerinde zirveyi zorlayan dizi bu akşam izleyicisi ile buluşuyor. Diziye hızlı bir giriş yapan Şükran Ovalı'nın canlandıracağı Şebnem Aksak karakteri Sarmaşık'ı fena karıştıracak. 

Ufak Tefek Cinayetler salı günü ekranlara gelecek yeni bölüm öncesi, son fragmanı ile ekranlara geldi. Sarmaşık'ta Şebnem rüzgarı esiyor. Merve, boşanmak için çabalarken, Mila'nın velayeti gündem konusu oluyor. Fragmanda; Arzu'nun katili Oya sözleri dikkat çekiyor.

Merve'nin boşanacağını öğrenen Kerim, sevinç gözyaşları döküyor. Fakat Kerim'in mutluluğu çok uzun sürmüyor. Serhan çiftliği alarak Kerim'e büyük bir darbe indiriyor. Dizinin yeni bölümde heyecan gittikçe artıyor. Her bölümü sabırsızlıkla beklenen dizi; aksiyon ve entrika dolu bölümler ile ekrana gelmeye devam ediyor. Dizi severleri her hafta ekrana bağlamayı başaran dizinin müthiş üçlüsünü Gökçe Bahadır, Mert Fırat ve Aslıhan Gürbüz oluşturuyor.

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde, Şarmaşık sakinleri köşeye sıkışıyor. Kerim, Oya’nın oynadığı cinayet oyununun farkına varıyor ve Oya'yı Serhan’a ihanet etmeye zorluyor. Ayrıca Kerim, Merve’yi buluyor ve ikili arasındaki aşk yeniden filizleniyor.

​KamuAjans.com - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.