Zabıt Katiplerine Geçici Görev Yolluğu Duyurusu

Zabıt Katiplerine Geçici Görev Yolluğu Duyurusu

Kamuajans.com - Adalet Bakanlığı tarafından zabıt katiplerini ilgilendiren önemli bir duyuru yayınlandı. Söz konusu duyuru zabıt katiplerine geçici görev yolluğu ödenmesi ile ilgili bilgiler içermektedir.

DUYURU

 İstanbul, İstanbul Anadolu ve Bakırköy Adliyelerinin kadro ve ihtiyaç durumu göz önünde bulundurularak başka bir mahalde zabıt kâtibi unvanında görev yapan personelimizin belirtilen adliyelerde “geçici görev yolluğu” da ödenmek suretiyle geçici olarak görevlendirilmeleri düşünülmektedir.

            Geçici olarak görevlendirilecek personelimiz görevlendirildiği mahalde kalıcı olarak devam etmek istediği takdirde naklen atanma suretiyle veya koşulları oluştuğu takdirde 4/B statüsündeki personelimizin de nakil işlemleri gerçekleştirilecektir.

            İstanbul, İstanbul Anadolu ve Bakırköy adliyelerinde görev almak isteyen zabıt kâtibi unvanındaki personelimizin 13 Ekim Perşembe Saat:17:00’a kadar görev yaptıkları mahal Cumhuriyet Başsavcılığı kanalıyla taleplerine ilişkin dilekçelerini Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Taşra Atama ve Nakil Şube Müdürlüğüne iletmeleri rica olunur.

            Duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.