Sayıştay Sınavı Soru Ve Cevapları Yayımlandı

Sayıştay Sınavı Soru Ve Cevapları Yayımlandı

Kamuajans.Com – ÖSYM, Sayıştay sınavı soru ve cevaplarını yayımladı. 2018 Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı (2018-Sayıştay Eleme) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı.

12 Ağustos 2018 tarihinde uygulanan 2018 Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı (2018-Sayıştay Eleme) Temel Soru Kitapçığına, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 14 Ağustos 2018 tarihinde saat 11.15'den itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir.

2018-Sayıştay Eleme Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı (% 10) aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Merkezimiz tarafından yapılan sınavlarda okuyucu yardımı alan görme engelli adaylara; şekil, grafik, tablo, resim gibi görsel verilerin yer aldığı sorular ile karmaşık ifade içeren sorular sorulmamaktadır.

Yardımcılı görme engelli adaylara sorulmayacak sorular 2018-Sayıştay Eleme Testlerinde (% 10) bulunmamaktadır.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

<a href="http://www.osym.gov.tr/TR,15269/2018-sayistat-eleme-temel-soru-kitapcigi-ve-cevap-anahtarinin-yayimlanmasi--10.html" target="_blank"><b>2018-Sayıştay Eleme Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (%10)</b></a> 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.