Mübaşirler Açıklama Bekliyor

Mübaşirler Açıklama Bekliyor

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 2017 yılında TBMM'de Adalet Bakanlığı'nın bütçesi görüşülürken mübaşirlerle ilgili açıklama yapmıştı. Bu açıklamanın üzerinden bir yıl geçti ve mübaşirler bir yıl önce yapılan bu açıklamanın ne durumda olduğunu merak ediyorlar.

TBMM'de bu yılın bütçe görüşmeleri dönemi gelinmişken mübaşirler Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den gelecek açıklamayı heyecan ve merakla bekliyor. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün bu yıl mübaşirleri ilgilendiren nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 2017 yılında ''Adliye personelimizin hepsi birbirinden değerli ve fedakar çalışma yapan arkadaşlarımızdır. Mübaşirlerimizle ilgili, Maliye Bakanlığımızla gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz, genel idare hizmetlerine alınmasına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Hükümetimiz bu konuda gerekli neticeyi aldığında da inşallah bu müjdeyi vermeyi biz de arzu ediyoruz.

Avukatlık yapanlar ve vatandaşlarımız da bilir ki mübaşirler mahkemenin iş yükünü çeken en büyük, en esaslı mütemmim cüzdür. Dosyaların tozunu, avukatların yükünü, nazını, kalemin bütün yükünü çeken mübaşirler de gerçekten hak ettikleri bu değeri, inşallah, şimdiye kadar verilen bu hizmetleri, bu husustaki çalışmalarla... Zabıt katiplerimiz, icra katiplerimiz, hepsiyle ilgili her zaman Bakanlığımız onların yanındadır ve her türlü desteklerini de sürdürmeye ve eğitim anlamında da desteklerimizi yapmaya gayret ediyoruz.'' demişti.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.