HSK'dan Müstemir Yetkilerin Belirlenmesine İlişkin Duyuru

HSK'dan Müstemir Yetkilerin Belirlenmesine İlişkin Duyuru

Kamuajans.com – HSK, adli yargı hakimlerinin müstemir yetkilerinin belirlenmesine ilişkin duyuru yayımladı. Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesince, adli yargı hakimlerinin müstemir yetkilerinin belirlenmesi, yeniden inceleme ve tevziye ilişkin taleplerinin değerlendirilmesi çalışmaları sonuçlandırılarak karara bağlanmış olup, ekte ilan edilmiştir.

Adli Yargı Hakimlerinin Müstemir Yetkilerinin Belirlenmesine İlişkin Duyuru

Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesince, adli yargı hakimlerinin müstemir yetkilerinin belirlenmesi, yeniden inceleme ve tevziye ilişkin taleplerinin değerlendirilmesi çalışmaları sonuçlandırılarak karara bağlanmış olup, ekte ilan edilmiştir.

6087 sayılı Kanun'un 33. maddesi uyarınca, yeniden inceleme ve itiraz talebinde bulunacak meslektaşlarımızın, taleplerini 10 gün içerisinde EK-4'te gösterildiği şekilde personel ortak rolünde bulunan müstemir yetki talep formu ekranını kullanarak ve talep türünü yeniden inceleme ise "Yeniden İnceleme Talebi", yeniden inceleme talebi reddedilen meslektaşlarımızın ise "İtiraz Talebi" şeklinde seçtikten sonra yapmaları gerekmektedir.

Müstemir yetkileri belirlenen meslektaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Meslektaşlarımıza saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.