Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Kararlar (6 Ekim 2020)

Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Kararlar (6 Ekim 2020)

Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Kararlar 06 Ekim 2020 Tarihli ve 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı. Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Kararlar'ın detayları haberimizde.

Birinci dereceye yükselmiş olup 31 Ağustos 2020 tarihi itibarıyla birinci sınıfa ayrılma incelemesine tabii tutulacak olan adli yargı Hakim, Cumhuriyet başsavcı ve savcıları ile idari yargı Hakimlerinin adlarını belirtir liste aşağıda gösterilmiştir.

<br />

Ağustos 2020 döneminde birinci dereceye yükselme incelemesine girecek olanlar listeye dahil edilmemiştir.

<br />

Birinci dereceye yükseldikleri ve sürelerini bitirdikleri halde bu listede adlarını göremeyenler yayım tarihinden otuz gün içinde Hakimler ve Savcılar Kuruluna yazılı başvurmak sureti ile durumlarının incelenmesini isteyebilirler.

<br />

2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu'nun 21'inci maddesine göre iki yıllık yükselme sürelerini aldıkları aylıkta Ağustos 2020 dönemi sonuna kadar bitiren adli yargı Hakim, Cumhuriyet Başsavcı ve Savcıları ile Adli Yargı Hakimlerinin adlarını belirtir listeler 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu'nun 22'nci maddesi gereğince aşağıda gösterilmiştir.

<br />

Sürelerini doldurdukları halde bu listede adlarını bulamayanlar ilan tarihinden itibaren otuz gün içinde Hakimler ve Savcılar Kurulu'na yazılı olarak başvurmak sureti ile durumlarının yeniden incelenmesini isteyebilirler. <br />

<br />

<a href="https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2020/10/20201006-10.pdf"><strong>LİSTE</strong></a>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.