Avukatlarda 3600 Ek Gösterge İstiyor!

Avukatlarda 3600 Ek Gösterge İstiyor!

Kamuajans.Com – Polislere, din görevlilerine, öğretmenlere ve hemşirelere verileceği taahhüt edilen 3600 ek göstergenin,kendilerine de verilmesini isteyen bir meslek grubu daha var..

O Meslek Grubu da 3600 ek gösterge istiyor..

Polislere, din görevlilerine, öğretmenlere ve hemşirelere verileceği taahhüt edilen 3600 ek göstergenin,kendilerine de verilmesini isteyen bir meslek grubu daha var...

Devletin sorumluluğunu sırtlarında taşıyan ve 'devletin savunman'ları iken halen 3000 ek göstergede çalışan, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na Ekli (I) Sayılı Cetvel'inde avukatlık hizmetleri sınıfında yer alan kamu avukatları..

İzmir Baro Başkan Vekili bir açıklamada bulundu.Av. Mustafa Çetin açıklamasında, ek göstergeleri halen 3000'de kalan kamuda çalışan avukatlarla diğer kariyer meslek grupları arasında adaletsiz bir durum meydana geldiğini ifade etti. Bu anlamda polislere, din görevlilerine, öğretmenlere ve hemşirelere verileceği taahhüt edilen 3600 ek göstergenin, Kamu Avukatlarına da verilmesi konusunu yakından takip edeceklerini belirtti.

3600 EK GÖSTERGE AVUKATLARI DA KAPSAMALI

İzmir Barosu Başkan Vekili Av. Mustafa Çetin, 24 Haziran seçimleri yaklaşırken tüm adayların ortak vaatleri arasında bulunan 3600 ek göstergenin kamuda çalışan avukatları da kapsaması gerektiğini ifade etti.

Av. Mustafa Çetin, ek göstergeleri halen 3000'de kalan kamuda çalışan avukatlarla diğer kariyer meslek grupları arasında adaletsiz bir durum meydana geldiğini ifade ederek “Dolayısıyla 24 Haziran seçimleri yaklaşırken tüm adayların ortak vaatleri arasında bulunan 3600 ek gösterge, kamuda çalışan avukatları da kapsamalıdır. Bu anlamda polislere, din görevlilerine, öğretmenlere ve hemşirelere verileceği taahhüt edilen 3600 ek göstergenin, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na Ekli (I) Sayılı Cetvel'inde avukatlık hizmetleri sınıfına da verilmesi konusunun takipçisi olacağız” dedi.

hukukihaber 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.