Adalet Personeli Adalet İstiyor

Adalet Personeli Adalet İstiyor

Kamuajans.Com – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce müjdesini verdiği ek göstergenin 3600'a çıkacağı haberinin yankıları seçime günler kala sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da polis, öğretmen, hemşire, din görevlileri ve diğer idarecilerin emeklilik ek göstergelerinin 3 bin 600'e çıkarılacağının müjdesini daha önce vermişti. 

Bir çok kesim tarafından bu durum müjde olarak karşılanırken kamu görevlisi olduğu halde bu durumdan faydalanamayan Adalet Bakanlığı personelleri seçime 10 gün kala taleplerini sosyal medyadan dillendirmeye başladı.

Sadece maaş, ne yol parası parası ne mesai en çok ihtiyaç duyulan personel görevimiz işden ibaret değil adaletin bir an önce yerini bulması için özveri ile çalışan personelin yıllarca hakkı yendi, haklarımızı iade edin! #YargıÇalışanıAdaletİstiyor

Dünyada bir ilk! Yargının bile adalet istediği güzel günlerden geçiyoruz

‏‏

#YargıÇalışanıAdaletİstiyor Biraz Çalışana Adalet Adalet istiyoruz çünkü Adaleti önce kendi içimizde sonra Dışarda sağlamak önemli.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.