Adalet Bakanlığı Personelinin Beklediği Görüşme Gerçekleşti

Adalet Bakanlığı Personelinin Beklediği Görüşme Gerçekleşti

KamuAjans.Com-Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın memurları ilgilendiren görüşmelerine devam ediyor.Adalet Bakanlığına bağlı personellerin zam tartışmalarını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüştü

 Genel Başkan Ali Yalçın gündemi meşgul eden adalet bakanlığı personelinin zam konusunda yaşanan tartışmalara son noktayı koymak adına Bekir Bozdağ ile görüşme yaptı.

Yapılan görüşmenin detaylarını resmi hesabından paylaşan Ali Yalçın yaptığı açıklamada; ''Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile bir araya geldik.Son günlerde Adalet Bakanlığı personeli arasında ki 'zam' başlıklı tartışmaları taşıdık.Büro Memur-Sen'imizin çalışanların haklı beklentilerine ilişkin yaklaşımını aktararak;son zamanlarda artan işyüküne dikkat çektik.Zabıt katibinden mübaşire,kaloriferciden hizmetliye,şoförden emanet memuruna,infaz korumadan veznedara,şeften icra memuruna tüm çalışanlar İş yükünden nasibini alırken,pozitif ayrımın dışında hissedilmelerine neden olan tartışmalarda demoralize oldular. Kamuoyuna yansıyan bilgiler sağlıklı mı bu konuda bilgilendirmeye,eğer doğru ise 'adalet' duygularını örselemeyecek yaklaşıma ihtiyaç var. 112 Bin çalışanın olduğu bakanlıkta mesai mefhumunu bugünlerde kenara koyan çalışanlar;kendini kenarda hissetmemeli yaklaşımımızı aktardık.'' açıklamasında bulundu.






HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.